Categorieën toewijzen

In het StoreLinkr admin portaal is het mogelijk om categorieën toe te wijzen. Een voorbeeld:

Categorie vanuit de groothandel of kassa systeem:

Originele Categorie:
Tuin artikelen —> Meubels —> Stoelen

Maar op de webshop is het volgende wenselijk:

Doel Categorie:
Tuinmeubels -> Stoelen en banken

Letop: Alle producten in de originele categorie, wordt toegewezen naar de doel categorie.

Om dit in te stellen zijn er 3 voorwaarden:

• De import bron moet actief zijn, dus producten moeten binnen komen op StoreLinkr
  • De export bron moet actief zijn, dus categorienen van de webshop moeten ingelezen kunnen worden
  • De gewenste doel categorie moet bestaan op de webshop.

Het aanmaken van een Categorie toewijzing gaat als volgt:

• Klik op 'Categorieën' in het portaal
  • In de rechter colom staan de geimporteerde categorienen. Klik op de categorie naar keuze
  • Selecteer op het nieuwe scherm onderaan in de dropdown 'Categorie' de nieuwe gewenste doel categorie.
  • Klik op 'Categorie opslaan'.

Liggend aan het afgenomen pakket kan synchronisatie van producten een aantal uur duren.

Tip: Zoek een product op bij het tabje 'Producten'.

• Klik op het gewenste producten.
  • Bij het tabje 'overzicht', staat in de colom 'GEÏMPORTEERD' en 'NIEUWE WAARDE' de oude en nieuwe categorie vermeld.